17 mondat a 17 napos diétáról

A 17 napos diéta újdonsága abban áll, hogy nagyon gyorsan lehet vele fogyni nagyon sokat. A 17 napos diéta az egyik legkönnyebben megtartható diéta – de az is lehet, hogy megkaphatná „a legkönnyebben tartható diéta” kitüntető címet is.

Egy valami nem lehet vita tárgya: a 17 napos diéta a legrövidebb idő alatt segít megszabadulni a legtöbb kilótól. A módszer lényege nem az, hogy 17 napig koplalnunk kell, sőt még a napi X óra testmozgást is elfelejthetjük, ha nincs hozzá kedvünk – a koplalás és a rendszeres mozgás sok diétában kulcsszerepet játszik, itt viszont (újra hangsúlyozzuk) nem. A 17 napos diéta lényege, hogy nagyon változatos és sokféle ételt ehetünk, nem kell egzotikus halakra és csak méregdrágán beszerezhető bioakármikre költenünk a pénzünket. A diéta során meglepően változatosan és sokfélét ehetünk, és közben a 17 nap során valósággal leolvadnak rólunk a kilók (hogy konkrétumok is szóba kerüljenek: 17 nap alatt 5-8 kiló).

A 17 napos diétának az USA-ban, több milliós „rajongótábora” van. A 17naposdieta.com oldallal nem titkolt célunk, hogy a magyar olvasók és diétázók is olyan fórumra leljenek, ahol mindent megvitathatnak, egymást segíthetik és kérdezhetik. Az oldal ezért három részből áll:

1. A blogban a 17 napos diétáról szóló könyv magyar fordítója és a diéta első kipróbálja írja meg saját élményeit, ad tanácsokat, és tér ki a fontosabb problémákra.

2. A fórumra mindenkit várunk, aki már elkezdte a diétát, vagy aki éppen diétás programot keres, és szeretné megismerni a 17 napos diétát is. Bár még csak néhányan fogytak le a diétával, ők mindannyian szívesen segítenek az utánuk következőknek.

3. Végül pedig nagyon fontos része a diétához kapcsolódó lapcsaládnak a receptgyűjtemény. Itt még a diéta elkezdése előtt bárki megnézheti, hogy mégis mire számítson. Megnézhetjük, hogy milyen alapanyagokból főzhetünk, és hogy ezekből az alapanyagokból milyen étel(költemények) készíthetők. A receptek remélhetőleg segítenek megadni az utolsó lökést, és aki a koplalástól vagy az egyhangú táplálkozástól tart, a receptgyűjtemény hatására könnyebb szívvel kezd bele a diétába.